Projekt

CNC megmunkáló központ vásárlása a HO-BO Zala Kft. Kávási telephelyén

A HO-BO ZALA bútoripari és Szolgáltató Kft. kávási telephelyén egy CNC megmunkáló központot vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 22,63 millió forintos támogatás segítségével.

A társaság 2002-ben került alapításra egyedi bútorok gyártására, jelenleg kárpitos bútorvázak gyártását végzi.

Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása területén. A termékek széles választékával és a testre szabott szolgáltatásainkkal elnyertük a megrendelők bizalmát, amit leginkább a folyamatosan növekvő megrendelés-állományunk tükröz. A társaságunk termékfejlesztési stratégiája során kiemelt figyelmet fordítunk a piacon jelentkező megrendelői igényekre.

A projekt keretében megvásároltunk egy Weeke Vantage 100/710 CNC megmunkáló központot. A berendezés lehetővé teszi a nagyméretű táblás anyagok szabását, marását, a teljes megmunkálási folyamat elvégzését. Az új WEEKE CNC megmunkáló központot a kárpitosváz lapalkatrészek automatizált megmunkálásához használjuk eredményesen.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódik a társaságunk napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszköz hozzájárul, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítés modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszköz a minőségi technológiát testesíti meg, és mindenben megfelel az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, több mint 22 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a www.hobozala.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Horváth Sándor
Elérhetőségeink: telefonszámunk: +36 30 428 1080, e-mail címünk:

Projektazonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00258
Projekt befejezése: 2015.12.04., Támogatás intenzitása: 45 %.